Јавете се
+389 70 515 446
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Локација
Маршал Тито бб, Тетово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сервис на сите видови на возила

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сервис центар

 
Нашиот сервис центар се грижи сите потребни поправки да се завршат на време и ефективно за Вашето возило да функционира беспрекорно. Согласно на равојот на технологиите се развива и нашиот тим оспособен да ги реши и најсложените поправки.
 
 
 
 
 
 
 

Механичарски услуги

 
Специјален алат за автомеханичарски работи. Основен механичарски и електричарски алат, ремонтно одделение опремено со комплетна апаратура за работење, апарат за вакум и полнење на клима.
 
 
 
 
 
 
 

Автодијагностика

 
Целосна дијагностика на системите на возилото со помош на соодветни инструменти кои директно се поврзуваат со системот на возилото. По завршената услуга се добива извештај според кој се има целосна слика за состојбата на возилот и евентуалните поправки кои треба да следат.
 
 
 
 
 
 
 

за нас

 
Дијагностицирање на проблемите за вашиот автомобил е важно пред да излезете во сообраќај и пресудно за да се чуствувате безбедно кога ќе седнете за воланот на вашето возило.

Од 1998 година нашите клиенти добиваат професионална и комплетна услуга за својот автомобил. Нашиот сервисен центар е стручен и ги решава и најсложените поправки. Брзо и навремено се отстрануваат лоцираните дефекти, без разлика колку тоа да изгледа ситно или големо.

Располагаме со соодветни инструменти кои директно се поврзуваат со системот на возилото, според кои се добива целосна слика за состојбата на возилото и евентуалните поправки кои треба да следат.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

нашиот процес

 

Услуга за сите брендови на возила

 
 
 
 

Прием

 
 
 
 

 
 
 
 

Дијагноза

 
 
 
 

 
 
 
 

Сервисирање

 
 
 
 

 
 
 
 

Полирање

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Стапете во контакт со нас

 
Пополнете ја формата и ние ќе Ве контактираме.
 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
 
 
 
 
 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Автомобилски резервни делови

 
 
 
 
 
 

Масло , филтри и течности

 
 
 
 
 
 

Акумулатори

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

како до нас

 
 
 

Адреса

 
Маршал Тито бб
1200 Тетово
 
 
 

телефон

 
 
 
 
 
 

Е-пошта

 
 
 

Работно време

 
 
 
 
 
 

Контакт форма

 
*
 
*
 
*